Vendéglátó-üzletvezető tanfolyam (OKJ 35 811 02)

Tanfolyam megkezdésének feltétele

cukrász, szakács, pincér, fogadós végzettség

HA NINCS MEG A SZÜKSÉGES SZAKMAI VÉGZETTSÉGE, AKKOR KATTINTSON IDE!

Képzés kezdete

2018. szeptember 29.

Képzés időtartama

3 hónap

Oktatási napok

minden szombat (a tanfolyam egyéni felkészülésben minden esetben indul, bejárós képzés viszont csak összesen 10 fő jelentkezése esetén indul)

Képzés költsége

80.000 Ft

Vizsgadíj

40.000 Ft

Egészségügyi igazolás díja

5.000 Ft

Összesen

125.000 Ft

A tanfolyam végezhető egyéni felkészüléssel is, ebben az esetben nincs se elméleti, se gyakorlati oktatás, csak a kötelező konzultációkon (2 alkalom) kell részt venni.
A képzés költsége így is 80.000 Ft + vizsgadíj 40.000 Ft + EÜ igazolás 5.000 Ft (összesen: 125.000 Ft)

A tankönyveket, amik tartalmazzák a kidolgozott tételsorokat most mind a bejárós mind az egyéni felkészüléses hallgatóinknak ingyen adjuk.

Kamatmentes részletfizetés mindenki számára automatikusan jár, nem kell külön igényelni.

Részletfizetés az alábbiak szerint történik:

  • Beiratkozáskor fizetendő: 50.000 Ft
  • 1. hónapban fizetendő: 40.000 Ft
  • 2. hónapban fizetendő: 35.000 Ft

A vendéglátó-üzletvezető képzést azok számára ajánljuk, akik vendéglátó üzletet (éttermet, kávézót, bárt, cukrászdát, kocsmát, büfét stb. ) szeretnének nyitni, hiszen minden vendéglátó egységben a vezetőnek rendelkeznie kell ilyen végzettséggel. Ajánljuk azoknak is, akik vendéglátó üzletben dolgoznak alkalmazottként, de nincs ehhez megfelelő végzettségük.

Amennyiben nem rendelkezik szakmai előképzettséggel, akkor Önnek a Vendéglátásszervező képzésünket ajánljuk.
Ez a végzettség szintén vendéglátó üzlet vezetésére jogosít fel, de megkezdéséhez elegendő hozzá az érettségi bizonyítvány.

Tovább a Vendéglátásszervező tanfolyamra!

Tanfolyam az alábbi városokban indul:

A további részletekért (oktatás időpontja, helyszíne) kattintson az alábbi gombokra!

A képzés célja:

olyan szakember képzése, aki a vendéglátó egységben a beszerzési, termelési, értékesítési és raktározási tevékenységet végzi, irányítja. Szervezi és ellenőrzi az üzlet működését. Kialakítja üzletpolitikáját és marketing stratégiáját, ápolja az üzleti és vendégkapcsolatokat. Megszervezi az egység adminisztrációs rendjét, biztosítja a tűz-, munka- és tulajdonvédelmi előírások betartását, gondoskodik a higiéniás szabályok betartásáról.

A képzés során a tanulók megismerkednek:

  • vállalkozás alapításával, működtetésével
  • vendéglátó üzletekre vonatkozó jogszabályi előírásokkal
  • a vendéglátó üzlet napi munkájának szervezésével
  • megrendelések összeállításával, vevőpanaszok kezelésével,
  • piackutatással, üzleti terv készítésével
  • rendezvények szervezésével, lebonyolításával
  • gazdasági számításokkal, elemzésekkel

A képzés moduljai:

  • Marketing a vendéglátásban
  • Vendéglátó menedzsment

A komplex szakmai vizsga részei:

  • Gyakorlati vizsga: A vendéglátó üzlet napi munkájának megszervezésével kapcsolatos két szituációs feladat elvégzése. A szituációs feladatok lehetnek: megrendelés összeállítása, vendégpanaszok kezelése, dolgozók elszámoltatása, munkamegbeszélés tartása, leltározás, leltárértékelés, számlázás, számlaellenőrzés, élelmiszerbiztonsági, higiéniai, minőségügyi ellenőrzés, belső ellenőrzés, munkaidő-beosztás készítése, üzleti választék összeállítása, ügyviteli utasítás kiadása, rendezvény felvétele, rendezvényhez kapcsolódó forgatókönyv készítése, diszpozíciók készítése
  • Írásbeli vizsga: gazdasági számítások, gazdasági elemzések

A szakmai vizsga sikeres letétele után a hallgatók államilag elismert Vendéglátó-üzletvezető szakmai végzettséget igazoló OKJ-s bizonyítványt kapnak. Az Európai Unió országaiban elfogadott Europass típusú bizonyítvány is igényelhető.