Letölthető dokumentumok

Kedves Látogató!

Ez az oldal a nálunk tanuló Hallgatóknak készült, csak jelszóval lehet belépni. Tanulási segédanyagokat, korábbi írásbeli feladatokat töltöttünk fel ide vendéglátóipari hallgatóinknak illetve kidolgozott tételsorokat, tájékoztatókat a tanfolyamról és a vizsgákról, képzési szerződést és egy oktató videót aranykalászos gazda hallgatóinknak.

A HALLGATÓINKNAK MENÜPONTBA FELTÖLTÖTT MINDEN TARTALOM (OKTATÁSI SEGÉDANYAG, KIDOLGOZOTT TÉTELSOROK, KÉPEK, VIDEÓK, DOKUMENTUMOK, TÁJÉKOZTATÓK ÉS SZERZŐDÉSEK A MINERVA FELNŐTTKÉPZŐ KÖZPONT KFT. (lásd a későbbiekben tulajdonos) TULAJDONA!

A TULAJDONOS SEMMINEMŰ FELHASZNÁLLÁST NEM ENGEDÉLYEZ HARMADIK FÉL RÉSZÉRE A TULAJDONÁBAN LÉVŐ ÉS JELSZÓVAL VÉDETT ÖSSZES FELTÖLTÖTT TARTALOMBÓL, SEMMILYEN CÉLBÓL SEM, BELEÉRTVE AZ OKTATÁSI CÉLOKAT SEM!

ILLEGÁLLIS A FENTI TARTALMAK MINDENNEMŰ KIADÁSA HARMADIK FÉL RÉSZÉRE, BÁRMILYEN CÉLBÓL IS ADJÁK KI! A TARTALMAK CSAK A BEFIZETETT HALLGATÓKNAK VAN TANULMÁNYAIK SORÁN TÖRTÉNŐ HASZNÁLATRA, AMÍG HOZZÁNK JÁRNAK OKTATÁSRA!

VIDEÓ LETÖLTÉSE, MÁSOLÁSA, TERJESZTÉSE, MEGOSZTÁSA (beleértve a linkjét is) SZINTÉN TILOS ÉS ILLEGÁLIS!

A FELHASZNÁLÓI NÉV ÉS JELSZÓ KIADÁSA HARMADIK FÉL RÉSZÉRE SZINTÉN TILOS ÉS JOGI ELJÁRÁST VON MAGA UTÁN!

A TULAJDONOS BÜNTETŐJOGI ELJÁRÁST INDÍT EZEK BÁRMELYIKÉNEK MEGTÖRTÉNE ESETÉN!
 

A belépés menete:

A beiratkozáskor megkapott felhasználói névvel és jelszóval az oldal lentebbi részén tud belépni. Amennyiben elfelejtette a jelszót vagy valamiért nem sikerül az oldalra belépnie, hívjon minket vagy írjon egy e-mailt.