Letölthető dokumentumok

Kedves Látogató!

Ez az oldal kizárólag a nálunk tanuló Hallgatóknak készült, csak jelszóval lehet belépni, és kizárólag a tanulmányok ideje alatt használható! Oktatási segédanyagokat, korábbi írásbeli feladatokat töltöttünk fel ide vendéglátóipari hallgatóinknak, illetve tananyagokat, oktatási segédanyagokat, tájékoztatókat, felnőttképzési szerződést és egy oktató videót az aranykalászos gazda hallgatóinknak.

EBBEN A MENÜPONTBA FELTÖLTÖTT MINDEN TARTALOM (TANANYAGOK, OKTATÁSI SEGÉDANYAGOK, KÉPEK, VIDEÓK, DOKUMENTUMOK, TÁJÉKOZTATÓK ÉS SZERZŐDÉSEK A MINERVA FELNŐTTKÉPZŐ KÖZPONT KFT. (lásd a későbbiekben tulajdonos) TULAJDONA!

A TULAJDONOS SEMMINEMŰ FELHASZNÁLÁST NEM ENGEDÉLYEZ HARMADIK FÉL RÉSZÉRE A TULAJDONÁBAN LÉVŐ ÉS JELSZÓVAL VÉDETT ÖSSZES FELTÖLTÖTT TARTALOMBÓL, SEMMILYEN CÉLBÓL SEM (OKTATÁSI CÉLBÓL SEM)!

ILLEGÁLIS A FENTI TARTALMAK MINDENNEMŰ KIADÁSA HARMADIK FÉL RÉSZÉRE, BÁRMILYEN CÉLBÓL IS ADJÁK KI! A TARTALMAK CSAK A BEFIZETETT HALLGATÓKNAK VANNAK TANULMÁNYAIK SORÁN TÖRTÉNŐ HASZNÁLATRA, AMÍG HOZZÁNK JÁRNAK OKTATÁSRA!

AZ OKTATÓ VIDEÓ LETÖLTÉSE, MÁSOLÁSA, TERJESZTÉSE, MEGOSZTÁSA (beleértve a videó linkjét is) SZINTÉN TILOS ÉS ILLEGÁLIS!

A TANULMÁNYOK SORÁN, TANULMÁNYI CÉLRA LETÖLTÖTT TANANYAGOK TOVÁBBADÁSA IS JOGI ELJÁRÁST VON MAGA UTÁN!

A FELHASZNÁLÓI NÉV ÉS JELSZÓ KIADÁSA HARMADIK FÉL RÉSZÉRE SZINTÉN TILOS ÉS JOGI ELJÁRÁST VON MAGA UTÁN!

A TULAJDONOS BÜNTETŐJOGI ELJÁRÁST INDÍT EZEK BÁRMELYIKÉNEK MEGTÖRTÉNTE ESETÉN!
 

A belépés menete:

Csak a beiratkozáskor e-mailen megkapott felhasználói névvel és jelszóval tud belépni.
NEM KELL REGISZTRÁLNI!
Amennyiben elfelejtette a felhasználói nevet vagy a jelszót vagy valamiért nem sikerül az oldalra belépnie, írjon egy e-mailt.