Kapcsolat

ELÉRHETŐSÉGEINK:

TELEFONSZÁM: 70/420-7001
H-P 8:00-16:00-ig - CSAK BEIRATKOZÁSI INFORMÁCIÓK ÚJ ÉRDEKLŐDŐKNEK!

FONTOS!!!
HA CSAK ANNYI A KÉRDÉSE, HOGY LEHET-E MÉG CSATLAKOZNI AZ ELINDULT TANFOLYAMOKHOZ AKKOR EZÉRT KÉRJÜK NE HÍVJON MINKET MERT RETTENTŐEN TÚLTERHELT A TELEFONSZÁMUNK! HONLAPUNK OKJ TANFOLYAMOK MENÜPONTJÁBAN AZ ÖNT ÉRDEKLŐ TANFOLYAMRA KATTINTVA MEGTUDJA NÉZNI, LEHET-E MÉG CSATLAKOZNI, OTT CSAK NAPRAKÉSZ INFORMÁCIÓKAT TALÁL!!! KATTINTSON IDE ÉS MEGTUDJA NÉZNI VAN-E MÉG HELYÜNK!

HA NEM ÉR EL MINKET TELEFONON AKKOR NE RÖGTÖN E-MAILT ÍRJON, HANEM VÁRJON TÜRELEMMEL MÍG VISSZAHÍVJUK, bár mostanában az OKJ változás miatti 10-20x-ára növekedett érdeklődés miatt sajnos nem tudunk mindenkit visszahívni rögtön, mindezt úgy, hogy egész nap beszélünk az érdeklődőkkel. Ha 1-2 nap után se ér el minket telefonon akkor írjon csak e-mail. Kösszönjük megértését.

E-mail: info@minervakft.hu - CSAK BEIRATKOZÁSI INFORMÁCIÓK ÉRDEKLŐDŐKNEK! (Az e-mailekre az OKJ változás miatti 10-20x-ára növekedett érdeklődés miatt próbálunk mielőbb válaszolni de lehet, hogy csak több nap múlva tudunk, szíves elnézésüket kérjük)

FIGYELEM! A fenti telefonszámon kereskedelmi és vendéglátós hallgatói ügyintézés nincsen a már beiratkozottaknak, csak új érdeklődőknek van a szám fenntartva érdeklődésre, annak aki jelentkezni akar hozzánk. Ha Ön már beíratkozozott kereskedelmi vagy vendéglátós hallgatónk, akkor hívja az ügyfélszolgálatot a 30/286-33.. telefonszámon vagy írjon az ügyfélszolgálatnak az iroda@ok..... e-mail címre, amelyeket megkapott a beiratkozási papírokkal.

A tanfolyamról minden fontos információt megtalál honlapunkon, és jelentkezni is csak a honlapunkon keresztül lehet!

A  tanfolyamokról részletes információt talál az OKJ-s tanfolyamaink menüpontban! RÉSZLETES INFORMÁCIÓÉRT KATTINTSON IDE!

Jelentkezni is a honlapunkon tud, a jelentkezési lap menüpontban! JELENTKEZÉSHEZ KATTINTSON IDE!

Ha mégis hív minket, és nem ér el akkor nem az van, hogy soha nem vesszük fel a telefont, hanem telefonszámunk rendkívül túlterhelt (folyamatosan beszélünk rajta, persze a hívás várakoztatásnak köszönhetően önnél a telefon kicsörög és nem foglaltat jelez) ezért nagyon nehéz minket telefonon elérni illetve sokszor vizsgák vannak és ilyenkor se tudjuk felvenni a telefont.
Köszönjük megértésüket!

Ha hív minket és nem vesszük fel, akkor elég egyszer telefonálni (és egy számról), vissza fogjuk hívni amint lehet, nem kell 5-10x telefonálni, többféle telefonszámról. Mindenkit próbálunk visszahívni csak türelem, lehet hogy csak másnap jutunk oda, ez is sokszor előfordul mostanában a megnövekedett érdeklődés miatt  (persze az más kérdés, hogy sok embert hiába hívunk vissza akár napokon keresztül, sose veszi fel).
Köszönjük megértésüket!

 

Egyéb információk

F. Ny. sz.: E-000909/2014 (régi: 00490-2011)
Bankszámlaszám: 12011148-01292758-00100005 (Raiffeisen Bank)
Számlázási cím: Minerva Felnőttképző Központ Kft. 2636 Tésa, Petőfi u. 16.
Posta cím: Minerva Felnőttképző Központ Kft. 2045 Törökbálint, Pf. 46.
Adószám: 23410228-1-13
Cégjegyzékszám: 13-09-148178

Akkor sikeres az üzenetküldés, ha az "Küldés" gombra való kattintás után, azonnal megjelenik itt a honlapon egy visszaigazoló üzenet.
Az üzenetekre az OKJ változás miatti 10-20x-ára növekedett érdeklődés miatt próbálunk mielőbb válaszolni de lehet, hogy csak több nap múlva tudunk, szíves elnézésüket kérjük.

ITT TUDOD ELOLVASNI AZ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓNKAT.

Kattintson a kis négyzetre!